BÁNOVCE NAD BEBRAVOU: V pekárni sa proitrávilo plynom sedem ľudí

NETKY.SK • 17 December 2010, 08:34 • 2 min
BÁNOVCE NAD BEBRAVOU: V pekárni sa proitrávilo plynom sedem ľudí

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU: V pekárni sa proitrávilo plynom sedem ľudí

slovakia

left justify in out

img

V pekárni na Ulici k nemocnici v Bánovciach nad Bebravou sa v stredu (15. 12.) večer priotrávilo oxidom uhličitým sedem ľudí. Na mieste zasahovali hasiči i polícia.

Ako dnes TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík, na hasičov sa obrátili so žiadosťou o pomoc krátko pred 22. hodinou s tým, že došlo k úniku neznámej látky. Na miesto vyrazila jednotka z Bánoviec nad Bebravou, analyzátorom namerali druhý stupeň koncentrácie oxidu uhličitého.

"Zranených bolo sedem ľudí, z toho dve zranenia boli vážnejšie. Hasiči v ochranných oblekoch vyniesli z objektu dve osoby, ktorým poskytli prvú pomoc," ozrejmil Petrík s tým, že po príchode záchranky a ošetrení odviezli všetkých sedem postihnutých do nemocnice na pozorovanie.

Ako dodal, hasiči potom pretlakovou ventiláciou objekt odvetrali a odovzdali ho majiteľovi a polícii. Príčiny úniku plynu sú podľa neho v štádiu vyšetrovania.

Podľa zástupcu trenčianskej krajskej policajnej hovorkyne Pavla Kudličku začala polícia trestné stíhanie voči neznámemu páchateľovi za prečin všeobecného ohrozenia. V prípade dokázania viny hrozí páchateľovi až trojročné väzenie.

Zdroj. TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies