Bannister najužitočnejší v SBL, Rančík najlepší Slovák

NETKY.SK • 23 Máj 2015, 10:13 • 2 min
Bannister najužitočnejší v SBL, Rančík najlepší Slovák

BRATISLAVA - Americký líder čerstvého majstra Slovenskej basketbalovej ligy (SBL) z Komárna T.J. Bannister absolútne ovládol individuálne ocenenia za sezónu 2014/2015. Špecializovaný server Eurobasket.com vyhlásil 30-ročného dirigenta hry (nar. 29. júna 1984) za najužitočnejšieho hráča ročníka, finále, najlepšieho rozohrávača aj legionára v súťaži.

slovakia

left justify in out

Martin Rančík z bronzového bratislavského Interu bol najlepším slovenským basketbalistom aj pivotom ligy. Srb Miljan Čurovič, ktorý priviedol MBK Rieker Com Therm Komárno k prvenstvu, si vyslúžil ocenenie pre najlepšieho trénera sezóny.


V prvom tíme hviezd SBL 2014/2015 sa okrem Bannistera a Rančíka ocitli aj P.J. Alawoya (Komárno), Luka Drezga (Handlová) a Igor Marič (Prievidza). Slovenskú päťku tvoria Nenad Miloševič, Martin Rančík, Peter Sedmák (všetci Inter Bratislava), Milan Žiak(Banská Bystrica) a Lukáš Hoferica (Karlovka).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona