Banky prepadával 23-ročný muž, hrozí mu dvanásť rokov

NETKY.SK • 17 Jún 2013, 11:08 • 2 min
Banky prepadával 23-ročný muž, hrozí mu dvanásť rokov

BRATISLAVA - Policajtom sa podarilo objasniť dve tohtoročné bankové lúpeže v hlavnom meste, stojí za nimi 23-ročný Erik B. z Bratislavy. K prepadnutiam bánk sa Bratislavčan pod ťarchou dôkazov napokon sám priznal, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

Prvýkrát prepadol koncom apríla banku na Kaštieľskej ulici, odniesol si so sebou takmer šesťtisíc eur. Druhýkrát sa o to isté pokúsil minulý týždeň v piatok v banke na Kraskovej ulici. "Piatková lúpež sa zaobišla vďaka odvážnej rýchlej reakcii pracovníka pobočky bez škody na majetku," priblížila Kurucová. Polícia mala už krátko po prepade muža vo svojich rukách. Vypátrali ho v jednom z petržalských bytov na Beňadickej ulici, odkiaľ ho eskortovali na policajné oddelenie. V súčasnosti sa po rozhodnutí sudcu nachádza vo vyšetrovacej väzbe. Za ozbrojené bankové prepadnutie sa obvinený v prípade preukázania jeho viny na súde potrestá trestom odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies