Banky na Slovensku zostanú na Veľkonočnú nedeľu zatvorené

NETKY.SK • 21 Apríl 2011, 07:08 • 2 min
Banky na Slovensku zostanú na Veľkonočnú nedeľu zatvorené

Banky na Slovensku zostanú na Veľkonočnú nedeľu zatvorené

slovakia

left justify in out

img

Pobočky bánk na Slovensku zostanú na Veľkonočnú nedeľu zatvorené. Na Veľký piatok a Veľkonočný pondelok budú otvorené iba obchodné miesta vo vybraných nákupných centrách.
      "Počas najbližších veľkonočných sviatkov budú vybrané pobočky Slovenskej sporiteľne v nákupných centrách vo väčších mestách otvorené aj počas Veľkonočného piatka 22. apríla a takisto aj v sobotu 23. apríla počas bežných otváracích hodín. Počas Veľkonočnej nedele 24. apríla a Veľkonočného pondelka 25. apríla budú potom všetky pobočky Slovenskej sporiteľne štandardne zatvorené," vysvetlil pre TASR hovorca banky Štefan Frimmer.
      Tatra banka otvorí svoje obchodné miesta počas sviatkov tiež iba v nákupných centrách. "Ostatné pobočky banky a Centrá bývaniaTB budú v čase sviatkov zatvorené," ozrejmil hovorca banky Boris Gandel. V nedeľu zostanú otvorené aj tieto pobočky banky.
      Na Veľký piatok nechá svoje pobočky v obchodných centrách otvorené aj VÚB banka. "V sobotu budú pobočky otvorené v štandardnom režime a okrem nákupných centier budú fungovať aj ďalšie pobočky v mestách Žiar nad Hronom, Liptovský Mikuláš, Trenčín, Považská Bystrica a Prievidza. Na Veľkonočnú nedeľu a Veľkonočný pondelok budú všetky pobočky banky zatvorené s výnimkou pobočky v jednom bratislavskom obchodnom centre, ktorá bude v pondelok otvorená," vysvetlila hovorkyňa banky Alena Walterová.
      ČSOB nechá všetky svoje pobočky zatvorené počas Veľkonočnej nedele aj pondelka. Na Veľkonočný piatok a v sobotu zostanú klientom k dispozícii pobočky vo vybraných obchodných centrách.
      Podobne je to aj v UniCredit Bank. V piatok a sobotu budú jej obchodné miesta otvorené v obchodných centrách väčších miest. "Počas Veľkonočnej nedele a Veľkonočného pondelka budú pobočky UniCredit Bank zatvorené," doplnila hovorkyňa banky Zuzana Ďuďáková.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona