Banky menia poplatky, niektoré však smerom nadol

NETKY.SK • 26 Júl 2012, 20:03 • 2 min
Banky menia poplatky, niektoré však smerom nadol

Banky menia poplatky, niektoré však smerom nadol - Slovensko Nedávne legislatívne zmeny týkajúce sa bánk sa už stihli prejaviť na výške niektorých poplatkov. Na Slovensku sa intenzívne skloňuje zdražovanie, ktoré avizovali najmä tradičné bankové domy.

slovakia

left justify in out

img

Nedávne legislatívne zmeny týkajúce sa bánk sa už stihli prejaviť na výške niektorých poplatkov. Na Slovensku sa intenzívne skloňuje zdražovanie, ktoré avizovali najmä tradičné bankové domy. Výbery hotovosti či bankové operácie na pobočkách opäť zdražejú. Klienti to pocítia najmä pri mesačnom vyúčtovaní.
Tieto správy nahrávajú najmä internetovým bankám. Správny výber banky totiž šetrí čas aj peniaze. Direct banka ZUNO, ktorá nedávno ohlásila svojho 100 000. klienta, ponúka jednoduchý prístup k peniazom bez zbytočných poplatkov. Napríklad k bežnému účtu za 0  získajú klienti sporiace účty a termínované vklady, s ktorými sa taktiež nespájajú žiadne poplatky.
V súvislosti s poplatkami chystá banka v blízkej budúcnosti novinky. „Sme radi, že môžeme vyjsť v ústrety našim klientom a ako jedna z mála bánk znižujeme poplatky,“ hovorí Lucie Osvaldová, produktová manažérka ZUNO. „Upravili sme cenník v prospech klientov, s ktorým 6.augusta 2012 predstavíme znížené poplatky za výbery z bankomatov,“ dodáva.
Výber banky teda rozhodne netreba podceňovať. Za bankové služby naozaj nemusíte zaplatiť ani cent. Nulové či výrazne nižšie poplatky vám môže banka fungujúca výlučne na internete ponúknuť vďaka absencii pobočiek, malému počtu zamestnancov a nízkym prevádzkovým nákladom. Prístup k svojim peniazom pritom máte 24 hodín denne, 7 dní v týždni.
Náš tip: Presuňte si peniaze do direct banky, získajte bežný účet za 0  bez zbytočných poplatkov a pohodlný prístup k peniazom 24/7

Zdroj:PR SERVIS SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies