Bankového lupiča obvinili z ďalších lúpeží

NETKY.SK • 6 August 2015, 12:20 • 2 min
Bankového lupiča obvinili z ďalších lúpeží

BRATISLAVA - Mužovi obvinenému z júlovej bankovej lúpeže v bratislavskom nákupnom centre pribudli obvinenia z ďalších troch lúpežných prepadnutí v Malackách.

slovakia

left justify in out

Vo všetkých prípadoch sa vyhrážal použitím zbrane. Podľa polície si 33-ročný Juraj 17. júla odniesol z predajne na Ulici 1. mája 4 000 eur. Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, 4. júla skoro ráno lúpil na čerpacej stanici na Pezinskej ulici, kde zobral 655 eur. Tretí prípad sa stal ešte začiatkom júna na benzínke na Továrenskej ulici. Páchateľovi dal zamestnanec 810 eur. Škodu, ktorú lupič spôsobil na vstupných dverách, vyčíslili na 500 eur. Koncom júla Juraja policajti zadržali na parkovisku pri nákupnom centre na Ivanskej ceste v Bratislave, kde krátko predtým lúpil v banke. Za lúpeže mu hrozí trest sedem až 12 rokov. Stíhaný je vo väzbe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies