Bankového lupiča chytili na parkovisku krátko po prepade, polícia už vzniesla obvinenie

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 12:52 • 2 min
Bankového lupiča chytili na parkovisku krátko po prepade, polícia už vzniesla obvinenie

BRATISLAVA - V prípade lúpežného prepadnutia banky v priestoroch obchodného centra v Bratislave, ku ktorému došlo v utorok (28.7.) krátko pred 21.00 h, čelí obvineniu 33-ročný Juraj z okresu Malacky. TASR informoval Michal Szeiff, bratislavský policajný hovorca.

slovakia

left justify in out

"Podľa doterajších informácií Juraj vošiel do priestorov pobočky banky oblečený v tmavom šušťákovom odeve, na hlave mal kapucňu a tvár si maskoval kuklou. Pod hrozbou použitia krátkej guľovej zbrane žiadal od zamestnankyne vydanie finančnej hotovosti, pričom zamestnankyňa mu z obavy o svoj život a zdravie vydala hotovosť v celkovej výške približne 640 eur," povedal Szeiff.
     

Muž si následne vložil peniaze do vrecka bundy a z pobočky odišiel smerom k východu na vonkajšie parkovisko, kde ho však zadržali policajti.
     

"Za uvedené konanie hrozí v prípade preukázania viny v zmysle trestného zákona trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov," dodal Szeiff.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies