Bankomat polial cukrovou vodou

NETKY.SK • 28 Júl 2011, 09:07 • 2 min
Bankomat polial cukrovou vodou

Bankomat polial cukrovou vodou - Krimi Bardejovský policajný vyšetrovateľ obvinil včera 44 ročného muža z obce Malcov (okr. Bardejov) zo zločinu poškodzovanie a ohrozovanie prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.

slovakia

left justify in out

img

Bardejovský policajný vyšetrovateľ obvinil včera 44 ročného muža z obce Malcov (okr. Bardejov) zo zločinu poškodzovanie a ohrozovanie prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.  

Obvinený muž prišiel 27.5.2011 v čase okolo 3:00 h k bankomatu, ktorý sa nachádza na budove Obecného úradu v Malcove. Vybral injekčnú striekačku cukrovú vodu, ktorú v nej mal nastriekal do otvoru pre bankomatovú kartu a na klávesnicu. Následkom toho došlo k poškodeniu čítačky bankomatových kariet a klávesnicu a tým k dočasnému znefunkčneniu bankomatu. Presne to isté a na tom istom bankomate zopakoval aj 12.6.2011 v čase okolo 23:30 h. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 2 818,82.- €. Polícia muža stíha na slobode.

Zdroj: KR PZ Prešov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona