Banka Barclays predáva portfólio úverov v Taliansku

NETKY.SK • 10 September 2015, 08:30 • 2 min
Banka Barclays predáva portfólio úverov v Taliansku

MILÁNO - Britská banka Barclays rokuje o predaji portfólia splácaných úverov v Taliansku, ktoré má hodnotu 4 mld. eur.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na dva zdroje. Barclays totiž pokračuje v predaji európskych aktív. Potenciálni záujemcovia môžu podľa zdrojov predkladať ponuky do štvrtka, pričom transakcia je súčasťou plánu predaja širšieho portfólia talianskych hypotekárnych úverov.


O aktíva by mohli mať záujem spoločnosti Christofferson, Robb & Company, ďalej spoločne firmy Elliot Management a Fonspa. Údajne má o aktíva záujem aj skupina tvorená firmou Oaktree a bankou Creval. Spoločnosť Barclays a potenciálni záujemcovia odmietli situáciu komentovať.


Britská banka už predala svoje aktíva v oblasti retailového bankovníctva v Španielsku a v Portugalsku, ponechala si niektoré aktivity, napríklad investičné bankovníctvo. Banka stále hľadá možnosti predaja aktív v Taliansku a vo Francúzsku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies