Banda hornorakúskych mladíkov pašovala marihuanu z Česka

NETKY.SK • 5 Júl 2011, 12:43 • 2 min
Banda hornorakúskych mladíkov pašovala marihuanu z Česka

Banda hornorakúskych mladíkov pašovala marihuanu z Česka

slovakia

left justify in out

img

Približne štyri kilogramy marihuany za 40.000 eur prepašovala z Česka do Rakúska banda 11 hornorakúskych mladíkov. Informovala dnes o tom rakúska polícia.
      Členovia bandy z Linza a okolia, pôsobiacej v období od augusta 2010 do júna tohto roku, mali od 16 do 21 rokov. Dvaja hlavní podozriví - vo veku 18 a 19 rokov - prijímali objednávky od známych a na diskotékach. Potom rôzni členovia bandy cestovali do Česka, kde zaobstarali drogu.
      Dovozcovia drogy sa kvôli iným incidentom viackrát dostali do pozornosti polície. Raz dvoch z nich zastavila hliadka pri cestnej kontrole v Bad Leonfeldene a našli u nich 430 gramov marihuany.
      Ďalšieho člena gangu chcela zadržať polícia v Linzi kvôli rýchlej jazde. Spolujazdec vtedy vyhodil z okna auta kilogram marihuany za 10.000 eur. Celkovo bolo urobené trestné oznámenie na 29 ľudí.
Zdroj: TASR/APA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies