Banášová už nie je single: Kto nahradil Modrovského?

NETKY.SK • 11 Október 2016, 11:23 • 2 min
Banášová už nie je single: Kto nahradil Modrovského?

BRATISLAVA - Adela Banášová (35) dlho sama nevydržala. Moderátorka len pred štyrmi mesiacmi ukončila sedemročný vzťah s Petrom Modrovským (32) a už má aj náhradu.

slovakia

left justify in out

Pre každého je je to veľké prekvapenie. Do oka jej padol kolega z Markízy Viktor Vincze (25), ktorého verejnosť pozná ako moderátora Prvých televíznych novín. Moderátorkin nový zajačik je od nej mladší o rovných desať rokov. Na internete sa preto už vo veľkom rozbehli ankety, či sa k sebe hodia a koľko im to vydrží.

 

img

 

Moderátorka sa už dlhšiu dobu stretáva so známou osobnosťou slovenského šoubiznisu, Viktorom Vinczem a dvojica sa tým vôbec netají. Adela sa dala s Viktorom dokopy počas svadby jej najlepšieho kamaráta Sajfu. Vzťah nepriamo potvrdila aj samotná Banášová. "Nechcem sa k tomu vyjadrovať,” povedala pre portál Fakt24, či s Vinczem tvorí pár. 

 

Dvojica sa už spolu dlhšie ukazuje na verejnosti. Nedávno totiž Adela a Viktor spoločne prišli na krst albumu Richarda Müllera.

 

Ďalším dôkazom je video počas nakrúcania internetového programu u svojho kamaráta Sajfu s názvom LVL Lama. Fotografia zamaskovaného Vinczeho zo šou Tvoja tvár znie povedome, totiž bila do očí. A počas natáčania Sajfa bez okolkov povedal: "Takto príde tvoj priateľ domov po televíznych novinách?" spýtal sa svojej kamarátky moderátor. Výbuch smiechu, ktorý potom prišiel hovoril za všetko. Adela mu však kontrovala. "On nepracuje tak dlho," odbila ho. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies