Balzaretti ukončil kariéru, uvoľnilo sa miesto pre Gyömbéra

NETKY.SK • 12 August 2015, 14:42 • 2 min
Balzaretti ukončil kariéru, uvoľnilo sa miesto pre Gyömbéra

RÍM - Taliansky futbalista Federico Balzaretti vo veku 33 rokov ukončil profesionálnu kariéru.

slovakia

left justify in out

Obranca rímskeho AS označil za hlavný dôvod predčasného odchodu operáciu panvy, ktorej nežiaduce následky pociťuje aj rok po uskutočnení zákroku.

"Musel som uskutočniť veľmi ťažké rozhodnutie. Nemôžem však hrať na sto percent a preto končím," povedal novinárom Balzaretti. Krajný obranca, ktorý reprezentoval Taliansko na EURO 2012, odohral za Rimanov v uplynulej sezóne jediný zápas. Bolo to v záverečnom kole proti Palermu. "Už vtedy som vedel, že to bol môj posledný zápas v drese AS. Klub i jeho fanúšikov budem navždy nosiť v srdci," dodal Balzaretti.

 

Jeho odchodom sa vytvorilo voľné miesto v defenzíve AS, ktoré by mohol zaplniť Norbert Gyömbér. Slovenský reprezentant, ktorý je hráčom druholigovej Catanie Calcio, je v hľadáčiku "vlkov" z hlavného mesta už dlhší čas. "O Nora sa zaujímajú viaceré špičkové kluby. A nielen z Talianska. Definitíva padne do konca týždňa," uviedol v utorok majiteľ CSM-Agency Juraj Vengloš, ktorý zastupuje slovenského obrancu ako hráčsky agent.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies