Balotelliho spoluhráč Plea potvrdil rasistické urážky

NETKY.SK • 23 Január 2017, 07:24 • 2 min
Balotelliho spoluhráč Plea potvrdil rasistické urážky

PARÍŽ - Spoluhráč Maria Balotelliho vo francúzskom Nice Alassane Plea potvrdil, že priaznivci Bastie počas piatkového vzájomného stretnutia (1:1) "Super Maria" rasisticky urážali.

slovakia

left justify in out

"Počas rozcvičky aj počas zápasu sme počuli opičie zvuky. Mario bol po zápase veľmi sklamaný a nahnevaný. Urážali ho počas celého duelu. Je hrozné počuť takéto veci na futbalovom ihrisku," uviedol 23-ročný Plea, ktorý je takisto tmavšej pleti. Televízna sieť Be In Sport zverejnila zábery, ktoré jednoznačne dokazujú ako hŕstka fanúšikov Bastie vykonáva rasistické gestá, kým sa Balotelli rozcvičuje. Predstavitelia disciplinárnej komisie už na základe týchto záberov začali konanie voči Bastii a jej priaznivcom.

 

"Je normálne, keď priaznivci súpera vydávajú zvuky opice a disciplinárna komisia mlčí? Rasizmus je legálny iba v Bastii či v celej krajine?," posťažoval sa v sobotu na twitteri 26-ročný útočník. Balotelli prišiel do "krajiny galského kohúta" v lete z FC Liverpool a dosiaľ strelil v drese Nice desať gólov a má veľkú zásluhu na skvelých výsledkoch Nice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies