Balotelliho čakajú v reprezentácii kruté časy

NETKY.SK • 28 August 2014, 12:52 • 2 min
Balotelliho čakajú v reprezentácii kruté časy

MILÁNO - Mario Balotelli bude mať čo robiť, aby presvedčil Antonia Conteho, že patrí do talianskej futbalovej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

Nový tréner squadry azzurry si netrúfa hodnotiť, či je Balotelliho prestup z AC Miláno do FC Liverpool krok správnym smerom, ale jedno vie určite. "Ktokoľvek sa raz stane členom národného tímu, musí si zotrvanie v ňom zaslúžiť," povedal bývalý aktívny hráč a neskôr kormidelník Juventusu Turín.

 

Balotelli patrí k najtalentovanejším útočníkom, akých taliansky futbal má, ale svoje nadanie nedokáže podporiť disciplínou a vôľou na tréningu či v zápasoch. Ostrá kritika sa na jeho adresu hrnula aj po tohtoročných majstrovstvách sveta, majiteľ AC Miláno Silvio Berlusconi dokonca lamentoval, že výkonmi v Brazílii ho útočník pripravil o peniaze za pripravovaný prestup. "Talent je druhoradý. Na prvom mieste je charakter, až potom futbalové schopnosti. Pre tím sa treba obetovať," uviedol pre Gazzetta dello Sport Conte, ktorý je povestný tvrdou disciplínou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona