VIDEO Balotelli z priameho kopu zostrelil Diega Costu zásahom do rozkroku!

NETKY.SK • 14 Marec 2014, 20:29 • 2 min
VIDEO Balotelli z priameho kopu zostrelil Diega Costu zásahom do rozkroku!

MADRID – Mario Balotelli opäť na seba upútal pozornosť futbalovej verejnosti komickou situáciou počas odvety osemfinále Ligy majstrov, v ktorom sa milánske AC predstavilo na štadióne Atlética Madrid.

slovakia

left justify in out

Bývalá hviezda Manchestru City sa v milánskom AC už neprezentoval škandálmi ako na bežiacom páse, boli to skôr výkony na ihrisku, ktoré ho zviditeľňovali na titulných stránkach médií. Aj tentokrát sa všetko odohralo na trávniku a aj táto situácia vyvolala úsmevy divákov.

Dvadsaťtriročný milánsky útočník zahrával v 17. minúte priamy kop takmer z 30 metrov od súperovej brány a podarilo sa mu napáliť loptu priamo do intímnych partií Diega Costu, ktorý okamžite išiel k zemi a zvíjal sa vo veľkých bolestiach.

Balotelli samozrejme okamžite obhajoval svoju nevinu a je ťažké si čo i len predstaviť, že by to urobil schválne. Stále sa však bavíme o temperamentnom Mariovi a pri ňom človek nikdy nevie. :)

Diego Costa toto nepríjemné zranenie rozchodil a v závere zápasu svojím druhým gólom spečatil výsledok stretnutia na 4-1 a španielsky tím tak postúpil po konečnom zúčtovaní 5-1.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona