Balotelli vyprovokoval rasistov

NETKY.SK • 22 September 2014, 10:35 • 2 min
Balotelli vyprovokoval rasistov

LIVERPOOL - Britská polícia vyšetruje rasistické odkazy, ktoré dostal útočník futbalistov FC Liverpool Mario Balotelli na sociálnej sieti po jeho komentári na margo prehry konkurenčného Manchestru United 3:5 s Leicesterom.

slovakia

left justify in out

"Man Utd...LOL!" reagoval internetovým posmeškom taliansky reprezentant ghanského pôvodu na zlyhanie večného rivala, ktorý pustil zápas z vedenia 3:1. Odpovede na seba nenechali dlho čakať. Na Balotelliho konto na Twitteri sa len tak hrnuli nadávky, vo viacerých z nich ho nazvali opicou.

"Môžeme potvrdiť, že naši vyšetrovatelia sa zaoberajú urážlivými komentármi na Twitteri, ktoré sa týkajú osoby Maria Balotelliho," uviedla polícia. 

 

FC Liverpool si počas víkendu nepočínal v Premier League o nič lepšie ako Manchester United, na ihrisku West Hamu United podľahol 1:3. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies