Balotelli: V Taliansku je týždeň a už má problémy

NETKY.SK • 7 Február 2013, 19:04 • 2 min
Balotelli: V Taliansku je týždeň a už má problémy

Balotelli V Taliansku je týždeň a už má problémy - Futbal MILÁNO – Mario Balotelli je v Miláne ešte iba týždeň a už mal opäť problémy. Vo štvrtok sa mal dostať do sporu s milánskou políciou kvôli zlému parkovaniu, avšak klub tieto správy rýchlo dementoval

slovakia

left justify in out

imgMILÁNO – Mario Balotelli je v Miláne ešte iba týždeň a už mal opäť problémy. Vo štvrtok sa mal dostať do sporu s milánskou políciou kvôli zlému parkovaniu, avšak klub tieto správy rýchlo dementoval.

Podľa správ v Taliansku, išiel bývalý útočník Manchestru City vyzdvihnúť svojich priateľov na letisko Linate. Svoje auto zastavil však v zákaze parkovania pred vchodom do letiskovej haly a bolo mu povedané, aby svoje auto preparkoval. Správy tvrdia, že Balotelli výzvu poslúchol a auto preparkoval, avšak neskôr opäť zaparkoval v zákaze, za čo si od dopravnej polície vyslúžil pokutu, keďže nemal u seba ani papiere s poistkou od auta.
Milánsky klub sa vydal stanovisko, že šlo o "obvyklú kontrolu" a s policajtmi, ktorí ho kontrolovali sa "do žiadneho sporu nepustil".

Balotelli počas svojho pôsobenia v Manchestri zbieral pokuty za parkovanie ako na páse a minulý týždeň vyhlásil, že šoférovanie bolo na zozname tých vecí, čo mu z Anglicka chýbať rozhodne nebudú. Povedal: "Ako prvé mi určite nebude chýbať tlač, potom počasie, jedlo, spôsob šoférovania a to je tak všetko."

Balotelli prestúpil do AC Miláno minulý týždeň, keď Manchester City za neho zinkasovali 20 miliónov eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona