Balotelli túži skoncovať s eskapádami: Chcem žiť ako normálny človek

NETKY.SK • 5 December 2013, 17:17 • 2 min
Balotelli túži skoncovať s eskapádami: Chcem žiť ako normálny človek

RÍM - Taliansky futbalista Mario Balotelli, ktorý počas svojej profesionálnej kariéry zaujal viacerými eskapádami, má jedinú túžbu - viesť normálny život. Kontroverzný útočník to uviedol v liste pre televíznu talkšou Verissimo.

slovakia

left justify in out

"Prežívam chaotické obdobie, plné udalostí," citovala Balotelliho agentúra dpa. "Talianske médiá ma neustále sledujú, všímajú si každé moje gesto, každý môj tweet sa snažia nejakým spôsobom interpretovať. V zahraničí to tak nebývalo. Zjavne musí existovať nejaký dôvod, prečo ma magazín Time zaradil na zoznam 100 najvplyvnejších osôb na svete," uviedol Balotelli, ktorý v minulosti hádzal šípky na hráčov rezervného tímu Manchestru City či odpálil pyrotechniku v kúpeľni.

Pred niekoľkými týždňami napísal 23-ročný kanonier po prehre svojho AC Miláno na sociálnu sieť krátky status "Toto je koniec", čo viedlo médiá okamžite k špekuláciám o konci jeho kariéry. "Viem, že som šťastný mladý muž, no niekedy by som chcel žiť ako normálny človek," doplnil Balotelli, ktorý prednedávnom vyhlásil, že by chcel zmeniť svoj imidž smerom k lepšiemu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies