Balotelli " The Karate Kid"

NETKY.SK • 17 November 2011, 11:24 • 2 min
Balotelli " The Karate Kid"

Balotelli The Karate Kid - Futbal RÍM - Mario Balotelli oslávil svoj prvý gól v drese Talianska minulý týždeň, ale iba o niekoľko dní neskôr sa už predviedol opäť v plnej paráde v zápase proti Uruguaju, ktorý Taliani prehrali 0-1. Ako je vidieť na obrázku

slovakia

left justify in out

imgRÍM - Mario Balotelli oslávil svoj prvý gól v drese Talianska minulý týždeň, ale iba o niekoľko dní neskôr sa už predviedol opäť v plnej paráde v zápase proti Uruguaju, ktorý Taliani prehrali 0-1.

Ako je vidieť na obrázku nižšie, útočník Manchesteru City, ktorý zahodil niektoré z najlepších šancí Talianska na strelenie gólu na štadióne Stadio Olimpico, si svoju frustráciu vybíjal na nevinnej bránkovej tyči.

Majstri z Copa America, Uruguaj, sa ujal skorého vedenia v zápase gólom Sebastiana Fernandeza, a dotiahli priateľský zápas do víťazného konca - ale Balotelli nevyzeral ako futbalista, keď parádnym karate-kopom trafil žrď bránky súpera, zatiaľ čo zmätený uruguajský brankár Fernando Muslera sa iba prizeral.

imgimg

 

 

 

 

 

 

 

 

V piatok v Poľsku Balotelli trafil bránku z diaľky a bol to jeho prvý gól v drese Talianska, a v Ríme takmer zdvojnásobil svoju bilanciu štipľavou ďalekonosnou strelou v prvom polčase. Muslera bol vśak dobre postavený a zneškodnil aj ďaľší Balotelliho pokus pred polčasom, ktorý by sa tiež ujal aj v inom športe (po karate otočke). Balotelliho frustrácia rástla ďalej, keď hlavićkoval len ponad bránu po kríźnom centri od Federica Balzarettiho.

Balotelli po zápase aj napriek porážke poukázal na to, že cieľom Talianska bude vyhrať šampionát Euro 2012 v lete budúceho roka.
"Ideme do Poľska a Ukrajiny aby sme boli Majstrami Európy, inak to bude koniec sveta" povedal Balotelli po zápase reportérovi Rai Uno.

A aby toho na jeden deň nebolo málo, Balotelli vybehol na trávnik v nesprávnom drese Talianska. Mal na sebe starý dres a bol nútený sa prezliekať na ihrisku počas zápasu, a opäť to nešlo úplne hladko.

imgimg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ale aspoň jednu pozitívnu spomienku na ten deň Balotelli bude mať, keďže sa v Ríme pred zápasom stretol s talianskym prezidentom Giorgiom Napolitanom v jeho prezidentskom paláci Quirinal.

Celkove je život 21-ročného Taliana veľmi pestrý.  Oprava kúpeľne po incidente s ohňostrojom ho stála neuveriteľných 400.000 libier v jeho 3-miliónovom prenajatom dome. Jeho štvorizbový dom ostal celý zadymený a kúpeľňa bola vyhoretá. Spôsobil to jeho priateľ, ktorý odpálil ohňostroj v predvečer derby zápasu na Old Trafforde minulý mesiac.
Je iróniou, že Balotelli "zaiskril" aj v zápase, keď sa mu podarilo skórovať hneď dvakrát (City vyhrali nad United vysoko 6-1), a odhalil tričko so záhadným odkazom: "Prečo vždy ja?"

Minulý týždeň sme vás zase informovali o Balotelliho výpovedi v mafiánskom procese, keď povedal prokurátorovi v Taliansku, že videl "stôl plný drog" v dome šéfa mafie v Neapole.

Nedávno tiež zmenil záhradu svojho sídla na závodnú dráhu.

Na trávniku sa ale Balotellimu darí, keď zaznamenal už sedem gólov v 10 zápasoch City v tejto sezóne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies