Balotelli tentoraz pomohol starej žene

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 15:07 • 2 min
Balotelli tentoraz pomohol starej žene

RÍM - Kontroverzný futbalový útočník Mario Balotelli sa tentoraz predviedol v pozitívnom svetle.

slovakia

left justify in out

Taliansky reprezentant podľa portálu wprzerwie.pl s odvolaním sa na Gazzetta Tuttosport zachránil život 87-ročnej žene, ktorá odpadla na jednej z ulíc v Miláne. Rodák z Palerma neváhal a okamžite privolal žene zdravotnú pomoc. Staršia pani sa už cíti dobre a poďakovala útočníkovi AC Miláno za pomoc.

Balotelli je po celom svete známy najmä svojimi výstrelkami. Pred dvoma mesiacmi napadol po ligovom zápase na ihrisku Fiorentiny jedného z asistentov rozhodcu. Na ceste na spomenuté stretnutie ho nachytali, ako fajčí vo vlaku. Začiatkom februára nemal pri dopravnej kontrole pri sebe doklady a na viditeľnom mieste chýbala aj známka o poistení. Negatívne sa preslávil aj počas pôsobenia v anglickom klube Manchester City. Medzi najpamätnejšie extempore patrí hádzanie šípok do hráča juniorského tímu, žalovanie klubu pre uloženie pokuty vo výške dvoch týždňových platov či zapálenie svojej kúpeľne zábavnou pyrotechnikou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies