Balotelli strelil prvý gól za AC Miláno

NETKY.SK • 1 Február 2013, 08:10 • 2 min
Balotelli strelil prvý gól za AC Miláno

Balotelli strelil prvý gól za AC Miláno - Futbal Útočníkovi Mariovi Balotellimu vyšiel nesúťažný debut v talianskom futbalovom klube AC Miláno viac ako solídne. V prípravnom zápase s klubom Darfo Boario zvíťazili rossoneri vysoko 10 0, pričom Balotelli sa

slovakia

left justify in out

img

Útočníkovi Mariovi Balotellimu vyšiel nesúťažný debut v talianskom futbalovom klube AC Miláno viac ako solídne. V prípravnom zápase s klubom Darfo Boario zvíťazili "rossoneri" vysoko 10:0, pričom Balotelli sa prezentoval jedným gólom a dvomi prihrávkami.

Dvadsaťdvaročný taliansky reprezentant sa zapojil do hry v druhom polčase a na vsietenie gólu mu stačilo iba 12 minút. Okrem toho dvakrát asistoval pri góloch útočníka Stephana El Shaarawyho.

Balotelli nastúpil na svoj prvý duel za AC len pár hodín po skompletizovaní prestupu z Manchestru City. Podľa agentúry AP vedenie milánskeho veľkoklubu oficiálne predstaví Balotelliho v piatok večer na štadióne Giuseppe Meazzu. Svoj oficiálny debut by mal v novom drese absolvovať v nedeľnom stretnutí proti Udinese.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies