Balotelli si za trest nezahrá proti Arsenalu

NETKY.SK • 18 December 2014, 21:35 • 2 min
Balotelli si za trest nezahrá proti Arsenalu

LONDÝN - Útočník anglického futbalového klubu FC Liverpool Mario Balotelli dostal jednozápasový dištanc za kontroverzný príspevok na sociálnej sieti Instagram spred dvoch týždňov.

slovakia

left justify in out

Národná asociácia FA okrem toho dala talianskemu reprezentantovi pokutu 25 000 britských libier (približne 31 800 eur) a nariadila mu účasť na výchovnom programe pre závažné porušenie pravidiel o diskriminácii.

 

Balotelli zverejnil na internete Super Maria, čo je jeho prezývka a zároveň postavička z videohry, spolu s textom "skáče ako černoch a chytá mince ako Žid". Príspevok krátko nato vymazal a kajal sa zaň na sociálnej sieti Twitter: "Ak som niekoho urazil, tak sa ospravedlňujem. Mal byť antirasistický a humorný. Teraz som pochopil, že mimo kontextu môže mať opačný efekt." 

 

Taliansky zakončovateľ prijal trest od FA a všetkých uistil, že sa vyhne recidíve. "Mrzí ma, že moji spoluhráči a priaznivci FC Liverpool budú trpieť za niečo, čo som urobil a teraz to ľutujem," dodal Balotelli. Vynechá nedeľňajší šláger Premier League proti Arsenalu Londýn. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies