Balotelli sa vracia do Anglicka, chce ho Liverpool

NETKY.SK • 21 August 2014, 14:26 • 2 min
Balotelli sa vracia do Anglicka, chce ho Liverpool

LONDÝN - Taliansky futbalový útočník Mario Balotelli sa možno vráti na Britské ostrovy, hráčov agent Mino Raiola je momentálne v Anglicku a vybavuje prestup z AC Miláno do FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Vedenie "rossoneri" sa už dávnejšie vyjadrilo, že je ochotné vzdať sa služieb kontroverzného hráča a preferuje riadny prestup pred hosťovaním. "Toto je môj posledný deň v Miláne," povedal Balotelli vo štvrtok pre Sky Sports Italia.

 

Dvadsaťštyriročný taliansky reprezentant je v Anglicku varený-pečený. Fanúšikovia ho poznajú nielen pre to, že tri sezóny pôsobil v Manchestri City, ale aj pre jeho nespratnú povahu. Počas pobytu na Britských ostrovoch vyrobil nejeden problém. Medzi najpamätnejšie extempore patrí hádzanie šípok do hráča juniorského tímu, žalovanie klubu pre uloženie pokuty vo výške dvoch týždňových platov či zapálenie svojej kúpeľne zábavnou pyrotechnikou. 

 

Balotelli by sa mal stať novým spoluhráčom slovenského reprezentačného obrancu Martina Škrtela za približne 16 miliónov libier. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies