Balotelli sa uzdravil, nastúpi v sobotu proti Aston Ville

NETKY.SK • 12 September 2014, 14:05 • 2 min
Balotelli sa uzdravil, nastúpi v sobotu proti Aston Ville

LIVERPOOL - Futbalisti FC Liverpool nastúpia na sobotňajší zápas Premier League proti Aston Ville v zostave aj s útočníkom Mariom Balotellim.

slovakia

left justify in out

Taliansky reprezentant, ktorý prestúpil na Anfield Road počas leta z AC Miláno za 20 miliónov eur, vynechal v priebehu týždňa pre chorobu dva tréningy.
     

Tréner anglického vicemajstra Brendan Rodgers však potvrdil, že Balotelli je už zdravotne v poriadku a proti klubu z Birminghamu nastúpi. "Maria trápila viróza. Chceli sme si byť istí, že vírus sa nerozšíri medzi ostatnými hráčmi a tak sme ho držali mimo tímu. V sobotu však bude pripravený hrať," uviedol Rodgers.
     

Liverpool čaká náročná séria zápasov, keď v priebehu 21 dní odohrajú "The Reds" až sedem duelov. Po stretnutí s Aston Villou nastúpia v Lige majstrov v utorok proti bulharskému klubu Ludogorec Razgrad a potom v sobotu cestujú do Londýna na súboj s West Hamom United.
     

V uplynulej sezóne Liverpoolčania chýbali v pohárovej Európe, ale kouč Rodgers je presvedčený, že jeho tím, v ktorom figuruje aj kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel, je dostatočne široký na to, aby množstvo zápasov zvládol. "Máme dostatočný počet možností, všetky hráčske posty máme zdvojené. Som presvedčený, že na všetkých frontoch budeme hrať so súpermi vyrovnané partie," dodal Rodgers.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies