Balotelli sa ospravedlnil, zle reagoval na provokácie

NETKY.SK • 27 September 2013, 11:36 • 2 min
Balotelli sa ospravedlnil, zle reagoval na provokácie

MILÁNO - Prchký útočník futbalového klubu AC Miláno Mario Balotelli sa kajal za vylúčenie v nedeľňajšom ligovom dueli proti SSC Neapol (1:2) znamenajúce dištanc na tri zápasy.

slovakia

left justify in out

Enfant terrible talianskeho futbalu dostalo červenú kartu po záverečnom hvizde za nemiestne protesty, presnejšie "za urážlivé a zastrašujúce poznámky" na adresu rozhodcu.

"Ospravedlňujem sa spoluhráčom, ktorí dennodenne tvrdo trénujú, takisto arbitrovi. Zle som reagoval na provokácie. Mario urobil chybu, a preto si zaslúži trest. Ale proti Neapolu to bola znova tá istá pesnička: fauly na mňa neznamenali nič, opäť som bol ja jediný ten zlý," predsa si v prejave pre Sky Sports Italia neodpustil 23-ročný rodák z Palerma, ktorý v nadstavenom čase predmetného duelu strelil jediný gól "rossoneri". Predtým stihol zahodiť pokutový kop a trafil aj do brvna neapolskej bránky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona