Balotelli sa opäť postaral o rozruch, udrel do kamery

NETKY.SK • 14 Október 2013, 10:16 • 2 min
Balotelli sa opäť postaral o rozruch, udrel do kamery

RÍM - Taliansky futbalový útočník Mario Balotelli opäť nezvládol svoj temperament. Počas nedeľňajšieho príchodu do Neapola, kde s reprezentáciou odohrá v utorok záverečný zápas kvalifikácie MS 2014 proti Arménsku, udrel do jednej z televíznych kamier.

slovakia

left justify in out

Balotelliho vítali na železničnej stanici v Neapole masy fanúšikov. Pritom, ako sa predieral davom, sa na neho "lepili" aj miestni novinári. Kanonier AC Miláno v jednom momente nevydržal, že ho kameraman televíznej spoločnosti Sport Mediaset natáča z bezprostrednej blízkosti, zahnal sa po ňom, udrel do kamery a snažil sa ju zhodiť na zem.

Balotelli bojuje v týchto dňoch so žalúdočnými problémami, no rozhodol sa zostať v kádri národného tímu. Podľa agentúry Sinchua sa však zlý zdravotný stav podpísal na jeho nálade a celý deň pôsobil podráždeným dojmom. Denník La Gazzetta dello Sport ho privítal titulkom "Balotelli je síce chorý, no bude v Neapole ako symbol boja proti Camorre". Excentrický futbalista na to zareagoval komentárom na sociálnej sieti. "Toto hovoríte vy! Prichádzam sem kvôli futbalu, ktorý je nádherným športom. Každý môže hrať, kde chce, navyše v Neapole sa hrá v utorok medzištátny zápas!!!!," napísal na svojom twitterovom účte. Camorra je neapolská odnož mafie, pričom Balotelli v minulosti čelil obvineniam z obchodovania s drogami v severnej okrajovej štvrti Neapola Scampii. Futbalista spojenie s mafiou neskôr rázne poprel.

Zatiaľ nie je jasné, či bude Balotelli môcť nastúpiť proti Arménom, podľa trénera "squadry azzurry" Cesareho Prandelliho sa jeho zdravotný stav postupne dostáva do normálu. "Mario sa cíti lepšie," uviedol taliansky kouč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies