Balotelli prekvapil kopačkami s novinovými titulkami

NETKY.SK • 17 December 2013, 08:19 • 2 min
Balotelli prekvapil kopačkami s novinovými titulkami

MILÁNO - Taliansky futbalista Mario Balotelli prekvapil v pondelkovom stretnutí Serie A s AS Rím (2:2) svojimi kopačkami. Na nohách mal obuv, na ktorej mal vyobrazené novinové titulky a články o ňom a jeho futbalovej kariére.

slovakia

left justify in out

Extravagantné kopačky neunikli pozornosti kamier. Na obuvi dominoval titulok "Prečo vždy ja?". Podobný odkaz mal na tričku, ktoré odhalil po nadvihnutí dresu po góle do siete Manchestru United.

Balotelli doteraz hrával v kopačkách tmavej farby. Podľa Business Insider v súčasnosti bojujú o zmluvu s Talianom traja významní výrobcovia športovej obuvi. Kanonier AC Miláno si preto nechal prekryť logá na kopačkách novinovými článkami a titulkami. V zápase s AS Rím neskóroval a tím z talianskej metropoly neprehral v Serie A už šestnásť zápasov. Informácie zverejnil web Business Insider.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies