Balotelli posiela brokovnicou odkaz svojim kritikom!

NETKY.SK • 12 Júl 2014, 11:50 • 2 min
Balotelli posiela brokovnicou odkaz svojim kritikom!

LONDÝN - Taliansky futbalista Mario Balotelli z AC Miláno poslal tvrdý odkaz svojim kritikom.

slovakia

left justify in out

Na sociálnej sieti Instagram sa objavila jeho fotografia s namierenou brokovnicou. "Veľká pusa pre všetkých nepriateľov," odkázal Balotelli pod fotografiou. Neskôr po odporúčaní právnikov ju síce stiahol, ale neodpustil si komentár: "Mám svoj názor, ale zastavili ma právnici."

 

Futbalista, ktorý prišiel do AC Miláno v roku 2013 z Manchestru City, má za sebou viaceré kontroverzné výstrelky a bol aj terčom rasistických pokrikov. Momentálne čelí kritike za výkony na majstrovstvách sveta v Brazílii. V súčasnosti je na dovolenke. "Mám vlastný názor na sociálne siete, častokrát niečo skúšam, ale moji právnici ma vždy stopnú a povedia mi, že by to mohla porušiť právo súkromné práva," vyjadril sa nedávno Balotelli. Za incidenty na sociálnych sieťach mu pravdepodobne nehrozí klubový dištanc. "V zmluvách je jasne napísané, čo hráč môže a čo nemôže robiť, týka sa to aj jeho súkromia," reagoval viceprezident AC Miláno Adriano Galliani. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies