Balotelli po návrate do AC Miláno s vojenským režimom

NETKY.SK • 26 August 2015, 10:59 • 2 min
Balotelli po návrate do AC Miláno s vojenským režimom

MILÁNO - Taliansky futbalový reprezentant Mario Balotelli sa musí po návrate do AC Miláno vpratať do kože, čaká ho totiž vojenský režim.

slovakia

left justify in out

Súčasťou nového kontraktu je klauzula o dobrom správaní, kontroverzný útočník navyše nesmie nosiť extravagantné účesy ani odev a musí dodržiavať životosprávu. Zakázané má fajčenie, návštevy nočných klubov a nadmerné pitie alkoholických nápojov.

 

Ako informovala agentúra Reuters, výkonný šéf "rosso-neri" Adriano Galliani pri stanovení klauzuly vychádzal z pravidiel, ktoré platia pre Talianov pôsobiacich vo vzdušných silách. Balotelli sa vracia na San Siro po neúspešnej ročnej anabáze v FC Liveprool. Podľa stredajšieho vydania talianskeho periodika Gazzetta dello Sport nesmie poškodiť imidž AC a jeho statusy na sociálnych sieťach budú v klube pozorne monitorovať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies