Balotelli: Odísť z Anglicka do Talianska bola chyba

NETKY.SK • 25 August 2014, 19:32 • 2 min
Balotelli: Odísť z Anglicka do Talianska bola chyba

LIVERPOOL - Futbalový útočník Mario Balotelli sa stal novým spoluhráčom slovenského reprezentanta Martina Škrtela, FC Liverpool v pondelok skompletizoval jeho prestup z talianskeho klubu AC Miláno.

slovakia

left justify in out

"Som šťastný, že som späť v Anglicku. Chcel som ísť do Talianska, ale neskôr som si uvedomil, že to bola chyba," uviedol 24-ročný taliansky reprezentant. Balotelli by mal v novom klube zarábať podľa liverpoolecho.co.uk 110-tisíc libier týždenne. Miláno zinkasuje za jeho predaj 16 miliónov libier.

 

"Verím, že máme podmienky, vďaka ktorým dokážeme vyťažiť z neho čo najviac a pomôcť mu naplniť jeho skutočný potenciál," povedal na margo novej posily tréner "The Reds" Brendan Rodgers a dodal: "Teším sa na spoluprácu. Budem sa snažiť pomôcť mu v napredovaní a zlepšovaní." 

 

V minulej sezóne strelil rodák z Palerma Balotelli v 43 dueloch za "rossoneri" 26 gólov. Kontroverzný futbalista hrával okrem milánskeho AC za Manchester City, Inter Miláno a Lumezzane. Za národný tím Talianska odohral 33 stretnutí, v ktorých dosiahol 13 gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona