Balotelli o návrate do reprezentácie mlčí, žiada podporu

NETKY.SK • 14 November 2014, 15:40 • 2 min
Balotelli o návrate do reprezentácie mlčí, žiada podporu

MILÁNO - Po neúspechu na majstrovstvách sveta v Brazílii, kde vypadli Taliani už v základnej skupine, sa rozhádal útočník Mario Balotelli so spoluhráčmi aj trénerom Cesarem Prandellim.

slovakia

left justify in out

Nový kouč squadry azzurry Antionio Conte hráča FC Liverpool po šampionáte nezavolal na úvodné tri zápasy kvalifikácie o Euro 2016. Do tímu sa dostal Balotelli opäť až pred nedeľňajším súbojom s Chorvátskom (20.30 h, Miláno, Sport2). Či však urovnal spory v národnom tíme a či sa teší na duel, to sa verejnosť pred zápasom nedozvedela, keďže Balotelli mlčí.

 

Jeho jediným nástrojom komunikácie sa stala sociálna sieť Instagram. "Zavesil" tam fotku so spoluhráčmi z národného tímu Simonem Zazom, Stephanom El Shaarawym a Mattiom De Scigliom a okomentoval ju: "Podporte ich. Sú to skvelí chalani. Úžasní futbalisti." Reprezentačný návrat Balotelliho je ostro sledovaným aj preto, že v drese Liverpoolu zaostáva za očakávaniami - v doterajších siedmich dueloch Premier League ešte neskóroval. 

 

 

@simonezaza @stewel92 @desci2 friends👌👍👊. Let's follow them! Great guys! Amazing football players🙏

A photo posted by Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459) on

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies