Balotelli nepremenil prvú penaltu v profesionálnej kariére

NETKY.SK • 23 September 2013, 08:58 • 2 min
Balotelli nepremenil prvú penaltu v profesionálnej kariére

MILÁNO - Futbalový útočník Mario Balotelli nepremenil prvý pokutový kop vo svojej profesionálnej kariére. Chybu síce v nadstavenom čase napravil, ale gólom iba zmiernil prehru AC Miláno s Neapolom 1:2.

slovakia

left justify in out

"Supermario" sa predviedol v nedeľu na San Sire v typickom štýle, na ihrisku ho bolo neustále vidieť. Jeho séria 26 úspešne premenených pokutových kopov sa skončila proti brankárovi Pepemu Reinovi, ktorý hodom po svojej pravej ruke nepustil loptu za svoj chrbát. Balotelli v zápase trafil aj brvno.

"Pred každým zápasom študujem strelcov súpera a inak to nebolo ani dnes. Vedel som, že Mario kope penalty veľmi dobre. Riskol som stranu a vyšlo to. Máme za sebou skvelý úvod sezóny. Viem, že Neapol na výhru v Miláne čakal veľmi dlho," povedal podľa goal.com po zápase Reina. 

AC Miláno prehralo doma prvýkrát od novembra 2012. Neapol naposledy na San Sire nad červeno-čiernymi zvíťazil v apríli 1986. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies