Balotelli má ďalší problém, fajčil vo vlaku

NETKY.SK • 8 Apríl 2013, 15:33 • 2 min
Balotelli má ďalší problém, fajčil vo vlaku

MILÁNO - Futbalový útočník AC Miláno Mario Balotelli sa opäť raz predviedol v negatívnom svetle, keď ho nachytali fajčiť vo vlaku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný hráč "rossoneri" cestoval so spoluhráčmi na nedeľňajší zápas najvyššej talianskej súťaže Serie A do Florencie, vlakový steward prišiel oznámiť nerozvážne konanie rodáka z Palerma viceprezidentovi klubu Adrianovi Gallianimu. "Mali by ste vyťahať Balotelliho za uši, fajčil na záchode," povedal sprievodca. "To znamená, že mu dáme pokutu," povedal Galliani pred Balotelliho kamarátom M'Bayem Niangom. "Si dobrý chlapec, choď a povedz svojmu priateľovi Mariovi, že si zarobil na pokutu."

Mladý taliansky reprezentant je po celom svete známym magnetom na problémy. Pred dvoma mesiacmi nemal pri dopravnej kontrole pri sebe doklady a na viditeľnom mieste chýbala aj známka o poistení. Negatívne sa preslávil aj počas pôsobenia v anglickom klube Manchester City. Medzi najpamätnejšie priestupky patrí hádzanie šípok do hráča juniorského tímu, žalovanie klubu pre uloženie pokuty vo výške dvoch týždňových platov či zapálenie svojej spálne po odpálení ohňostroja.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies