Balotelli je novou posilou AC Miláno, City dostane 20 miliónov eur

NETKY.SK • 30 Január 2013, 08:22 • 2 min
Balotelli je novou posilou AC Miláno, City dostane 20 miliónov eur

Balotelli je novou posilou AC Miláno, City dostane 20 miliónov eur - Futbal Futbalový útočník Mario Balotelli z Manchestru City sa stal novou posilou talianskeho AC Miláno. Klub podľa miestnych médií zaplatí za talianskeho reprezentanta 20 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

imgFutbalový útočník Mario Balotelli z Manchestru City sa stal novou posilou talianskeho AC Miláno.

Klub podľa miestnych médií zaplatí za talianskeho reprezentanta 20 miliónov eur. Vedenie "The Citizens" súhlasilo s piatimi ročnými splátkami v hodnote štyroch miliónov eur.

"Dohodu s Manchestrom City sme podpísali. Lekárske testy sa uskutočnia v stredu v Miláne, potom podpíšeme zmluvu do roku 2017," podľa agentúry Reuters napísal na Twitteri riaditeľ rossoneri Umberto Gandini s tým, že nová akvizícia by si mala ročne prilepšiť o štyri milióny eur.

Útočník Stephan El Shaarawy na adresu budúceho spoluhráča povedal: "Vitaj Mario! Teším sa z tvojho príchodu." Rovnako aj tréner talianskeho národného tímu Cesare Prandelli privítal Balotelliho prestup. "Teraz je to už len na ňom. Má možnosť ukázať svoju skutočnú hodnotu. Toto je to, čo Mario hľadal. Prichádza do klubu, ktorý vie, ako pracovať s mladými hráčmi a to aj mimo ihriska," reagoval. 

Internetový obchod milánskeho veľkoklubu okamžite reagoval na informácie o prestupe a do svojho predaja zaradil sortiment s menom Maria Balotelliho.

Majiteľ AC Silvio Berlusconi len pred pár dňami vyhlásil, že klub neposilnia hviezdne mená Kaka a Mario Balotelli. Berlusconi pre médiá povedal, že nepotrebuje do tímu "zhnité jablko", čím mieril na Balotelliho. Za tieto svoje vyjadrenia sa neskôr ospravedlnil. 

Meno kontroverzného útočníka sa spájalo aj s prestupom do ďalšieho klubu z Apeninského polostrova - s Juventusom Turín. 

Dvadsaťdvaročný Balotelli prišiel do City z Interu Miláno v roku 2010 za približne 22 miliónov eur a odvtedy niekoľkokrát svojim správaním zaujal titulky médií a od trénera Roberta Manciniho dostal dokonca disciplinárny trest.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies