Balotelli dostal desaťtisícovú pokutu

NETKY.SK • 28 Január 2014, 07:33 • 2 min
Balotelli dostal desaťtisícovú pokutu

MILÁNO - Futbalista AC Miláno Mario Balotelli dostal pokutu vo výške 10-tisíc eur za provokačné gestá voči fanúšikom Cagliari po strelení gólu v nedeľňajšom stretnutí talianskej Serie A.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročného útočníka napomínal rozhodca za nešportové správanie sa v 87. min. Pre Balotelliho to bola ôsma žltá karta v sezóne, čo znamená stop v najbližšom ligovom stretnutí proti FC Turín.

Balotelli sa nevhodných giest dopustil počas oslavy gólu na 1:1. Vzápätí mu hrozilo aj vylúčenie, keď sa dostal do strkanice so súperovými obrancami. Milánčania v závere vďaka Giampaolovi Pazzinimu definitívne otočili výsledok. 

Taliansky zakončovateľ videl už v úvode sezóny červenú kartu za inzultáciu rozhodcu po skončení súboja s Neapolom. "Balotelli sa poučí. Potrebuje veľa lásky, je to hráč, ktorý je pre Miláno dôležitý," povedal tréner talianskej futbalovej reprezentácie Cesare Prandelli. Informácie zverejnil web BBC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies