Balotelli by v lete mal dostať ponuku na prestup do Milána

NETKY.SK • 5 Apríl 2012, 21:44 • 2 min
Balotelli by v lete mal dostať ponuku na prestup do Milána

Balotelli by v lete mal dostať ponuku na prestup do Milána - Futbal MILÁNO - Inter Miláno by mohlo ukončiť Balotelliho búrlivé roky strávené v Manchestri City, ale nechcú oznámiť akýkoľvek krok až do leta. 21-ročný taliansky útočník bol, od jeho prestupu

slovakia

left justify in out

imgMILÁNO - Inter Miláno by mohlo ukončiť Balotelliho búrlivé roky strávené v Manchestri City, ale nechcú oznámiť akýkoľvek krok až do leta.

21-ročný taliansky útočník bol, od jeho prestupu do Barclays Premier League vlani v lete, často na titulkách novín kvôli jeho výstrelkom a trapasom.

Najnovšie vyšlo na najavo odhalenie, že mal pomer s prostitútkou spájanú aj s Waynom Rooneym, ktoré prišlo len niekoľko dní potom, čo sa počas zápasu dostal do hádky so spoluhráčmi počas zápasu so Sunderlandom.

V lete by však mohol dostať ponuku, ktorá by ho dostala z Etihad Stadium späť do klubu, ktorý ho minulý rok v auguste predal za 26 miliónov libier.

Klub zo Serie A nebude do leta dávať žiadne vyhlásenia, keďže ich športový riaditeľ, Marco Branca, trval na tom, že na tlačovej konferencii predstaví ich novú posilu - Fredyho Guarinina.

Keď sa ho spýtali na Balotelliho, Branca povedal: "Nechcem byť hrubý, ale budem reagovať krátko. Balotelli nie je aktuálna záležitosť. Dnes budeme hovoriť o Guarinim a o radosti, že ho máme medzi nami. Pokiaľ ide o Maria, príde čas hovoriť o ňom za mesiac či dva."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies