Balotelli by mal nastúpiť v úvodnom zápase proti Anglicku

NETKY.SK • 10 Jún 2014, 10:24 • 2 min
Balotelli by mal nastúpiť v úvodnom zápase proti Anglicku

MANGARATIBA - Mario Balotelli by mal nastúpiť v úvodnom zápase Talianska na futbalových majstrovstvách sveta proti Anglicku.

slovakia

left justify in out

 Dvadsaťtriročný útočník utrpel v príprave menšie zranenie, no to by nemalo ovplyvniť jeho účasť v stretnutí. "Mario je v poriadku. Nie je to nič vážne," uviedol tréner Talianov Cesare Prandelli.

 

Viac ako zranenie ho ohrozuje spoluhráč Ciro Immobile. Najlepší strelec uplynulej sezóny Serie A strelil v nedeľňajšom prípravnom zápase proti Fluminense hetrik a pridal dve asistencie.

 

"Raz som ho prirovnal k Salvatoremu Schillacimu, ktorý išiel na MS 1990 ako piaty útočník, no nakoniec sa stal najlepším strelcom turnaja. Takže nie je až tak dôležité, ako odštartujete, ale ako budete pripravený, keď príde vaša príležitosť," citovala Prandelliho agentúra dpa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies