Balíčky na Slovákov v A-skupine predbežne vypredali za 3 hodiny

NETKY.SK • 28 September 2010, 07:13 • 2 min
Balíčky na Slovákov v A-skupine predbežne vypredali za 3 hodiny

Balíčky na Slovákov v A-skupine predbežne vypredali za 3 hodiny

slovakia

left justify in out

img

Napriek určitým počiatočným problémom znamenal pondelkový štart predaja vstupeniek na hokejové MS 2011 napokon veľký úspech. Je o ne enormný záujem, v priebehu prvých troch hodín sa ich predalo takmer 3800 kusov a ďalších takmer 23.800 si záujemcovia rezervovali.
      0Prvá vstupenka na šampionát sa predala cez internet o 11:22 h.  Prirodzene najväčší záujem bol o balíčky na základnú A-skupinu, v ktorej odohrajú svoje prvé tri zápasy turnaja aj slovenskí reprezentanti. Po úvodnej vlne predaja sú balíčky na túto vetvu predbežne nedostupné. Fanúšikovia však nemusia zúfať, stále majú šancu získať vstupenky na zápasy domáceho tímu. Po uplynutí sedemdňovej rezervačnej lehoty sa neuhradené kusy vrátia do systému a budú opätovne k dispozícii pre záujemcov. Fanúšikovia by mali pravidelne kontrolovať šampionátovú stránku https://2011.iihfworlds.com, prípadne stránku výhradného predajcu www.ticketportal.sk, do predaja budú navyše postupne uvoľňované ďalšie vstupenky.
      Ďalšou možnosťou, ako si naživo zaistiť sledovanie zápasov slovenskej reprezentácie, je balíček dvanástich vstupeniek na osemfinále, resp. skupinu o udržanie. Aj v rámci nej majú fanúšikovia garantované tri zápasy Slovenska bez toho, že by boli známi ich súperi a turnajový osud.
      Organizačný výbor Majstrovstiev sveta 2011 IIHF upozorňuje fanúšikov, že ceny vstupeniek na šampionát sú uvádzané bez manipulačného poplatku, ktorý si, ako je bežné, do výšky troch percent môže účtovať výhradný predajca vstupeniek, spoločnosť Ticketportal.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona