Balíčky, ktoré more vyplavilo na nemeckých ostrovoch, obsahovali kokaín

NETKY.SK • 20 Apríl 2017, 07:02 • 2 min
Balíčky, ktoré more vyplavilo na nemeckých ostrovoch, obsahovali kokaín

HAMBURG - V záhadných balíčkoch veľkosti tehly zabalených do čiernej fólie s hmotnosťou jedného kilogramu, ktoré v uplynulom týždni znepokojili občanov a návštevníkov nemeckých ostrovov Borkum, Baltrum a Norderney, sa nachádzal kokaín.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol dnes Severonemecký rozhlas (NDR) s odvolaním sa na policajné inšpekcie v Leeri a Aurichu, ako aj prokuratúru v Aurichu.

Pôvod drogy v balíčkoch zatiaľ zostáva nejasný.

 

Orgány činné v trestnom konaní, ako aj policajné zložky varovali už skôr občanov, že ich obsah by mohol spôsobiť značné zdravotné problémy a navyše, ak je ilegálny, potom by sa každý, kto by ho prechovával, vystavil riziku stíhania a vysokej pokuty.

 

Muži zákona, ktorí dnes apelovali na verejnosť, aby naďalej ohlasovala polícii nález podobných balíčkov, sa aktuálne sústredia na preskúmanie možných súvislostí s nálezom podobných balíčkov v iných krajinách regiónu - Belgicku a Holandsku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies