Bale skóruje každých 87 minút, lepší sú iba Benzema a Suárez

NETKY.SK • 25 Apríl 2016, 11:39 • 2 min
Bale skóruje každých 87 minút, lepší sú iba Benzema a Suárez

MADRID - Waleský futbalový reprezentant v službách španielskeho klubu Real Madrid Gareth Bale prežíva strelecky najvydarenejšie obdobie svojej doterajšej kariéry na Iberskom polostrove, kam zamieril v roku 2013 z Tottenhamu Hotspur.

slovakia

left justify in out

Ako referuje denník AS, Bale v tejto sezóne nastúpil v 21 z 35 ligových duelov, celkovo odohral 1572 minút a zaznamenal 18 gólov, ku ktorým pridal 11 asistencií. V predchádzajúcich dvoch ligových sezónach ani raz neprekročil hranicu 15 presných zásahov, hoci odohral podstatne viac zápasov.

 

"Cardiffský expres" v aktuálnej sezóne Primera División strelil gól v priemere každých 87 minút. V tomto smere je tretí v La Lige, menej času na jeden zásah potrebujú iba Karim Benzema (80) a Luis Suárez (85). V tesnom závese za Balom je Imanol Agirretxe zo San Sebastiánu (90).


Dvojica najlepších svetových futbalistov Cristiano Ronaldo a Lionel Messi v La Lige 2015/2016 priemerne skóruje každých 98 minút.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies