Bale sa vráti do zostavy Realu, ktorý čaká náročný duel v Seville

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 18:09 • 2 min
Bale sa vráti do zostavy Realu, ktorý čaká náročný duel v Seville

MADRID - Do zostavy Realu Madrid by sa mal v sobotňajšom zápase Primera Division na ihrisku FC Sevilla vrátiť Gareth Bale. Waleský krídelník chýbal Realu v uplynulých zápasoch pre zranenie lýtka. Informáciu priniesla agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Real čaká v Seville pravdepodobne najťažší zápas z posledných štyroch pred koncom súťaže, pretože tím z Andalúzie je v dobrej forme a v tabuľke mu patrí 5. miesto. Lídra tabuľky Barcelonu čaká takisto v sobotu podstatne jednoduchší duel na pôde poslednej Cordoby. Barcelona má pred Realom náskok dvoch bodov a boj o titul vstupuje do záverečnej fázy. 
     

"Bale trénoval s tímom a je pripravený na zápas v Seville," povedal tréner "bieleho baletu" Carlo Ancelotti. Talian nemá k dispozícii francúzskeho útočníka Karima Benzemu, ktorý si poranil koleno v prvom zápase štvrťfinále proti Atletiku Madrid. "Nebudeme riskovať, že sa mu zranenie zhorší. Nie je to posledný zápas sezóny," povedal Ancelotti na adresu Benzemu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies