Bale prvýkrát v drese Realu proti FC Villarreal

NETKY.SK • 13 September 2013, 14:59 • 2 min
Bale prvýkrát v drese Realu proti FC Villarreal

MADRID - Tréner futbalistov Realu Madrid Carlo Ancelotti ide do rizika, v sobotňajšom ligovom stretnutí s Villarrealom dá šancu na debut v novom tíme svojej najnovšej akvizícii Garethovi Balovi. Talian sa rozhodol ignorovať varovanie svojho kolegu z waleskej reprezentácie Chrisa Colemana, ktorý po utorkovom zápase kvalifikácie MS 2014 so Srbskom upozornil na závažné kondičné nedostatky najdrahšieho futbalistu na svete.

slovakia

left justify in out

"Prišiel k nám bez klasickej predsezónnej prípravy, ale fyzicky na tom nie je až tak zle. Bude cestovať s tímom a zahrá si. Ešte sa musím rozhodnúť, či ho postavím od začiatku, alebo až na druhý polčas. Gareth nemá nijaké zranenie, je odhodlaný a motivovaný. Takmer určite nastúpi na pravej strane," povedal v piatok Ancelotti, ktorému robia starosti ďalší jeho zverenci. "S reprezentantmi nemáme šťastie. Dali sme dokopy Isca, ale Arbeloa, Marcelo a Coentrao sú zranení. Cristiano Ronaldo je v poriadku. Zotavil sa a proti Villarrealu bude hrať," posťažoval sa.

V sobotu by si mohol premiéru v drese Realu odkrútiť aj Asier Illarramendi, ktorý v júli prestúpil do Madridu za 39 miliónov eur z Realu Sociedad San Sebastián. Ancelotti tiež prezradil, že v utorkovom prvom vystúpení Realu v tomto ročníku Ligy majstrov na pôde Galatasaray Istanbul dostane medzi troma žrďami prednosť skúsený Iker Casillas pred Diegom Lópezom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies