Bale proti Atléticu nastúpi, Ancelotti s ním počíta

NETKY.SK • 24 September 2013, 14:16 • 2 min
Bale proti Atléticu nastúpi, Ancelotti s ním počíta

MADRID - Neoficiálne najdrahší futbalista planéty Gareth Bale sa prvý raz predvedie priaznivcom Realu Madrid v plnej paráde v sobotňajšom mestskom derby s Atléticom. Minulý víkend mu domáci debut proti Getafe prekazilo zranenie stehenného svalu z rozcvičky. Waleský krídelník preň vynechá stredajší súboj 6. kola najvyššej španielskej súťaže na ihrisku nováčika Elche, ale v nasledujúcom kole už s ním tréner Carlo Ancelotti počíta.

slovakia

left justify in out

"V stredu začal individuálne trénovať, nemyslím si, že by sa mali do soboty vyskytnúť nejaké problémy. Proti Elche ho ešte nepostavíme, pretože chceme, aby bol pripravený na sobotu. V nedeľu bol sklamaný, že nemohol hrať, ale myšlienka na mestské derby mu zdvihla náladu," povedal taliansky tréner.

Bale už za "biely balet" odohral dovedna 90 minút. Hodinu vo Villarreale, kde jedným gólom nezabránil strate ligových bodov za remízu 2:2, a pol hodinu v Istanbule proti Galatasaray v Lige majstrov, keď sa strelecky nepresadil, ale Real vyhral 6:1.

Ancelotti môže v Elche postaviť do obrany uzdravenú dvojicu Raphael Varane, Fábio Coentrao, v sobotu sa mu bude hlásiť aj Marcelo. Napriek tomu očakáva odpor húževnatého nováčika. "Tieto tímy hrajú s obrovským nadšením. Vyhrali druhú ligu a nastúpiť proti Realu je pre nich úžasne motivujúce," uvedomuje si Ancelotti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies