Bale predĺžil s Realom: Splnil sa mi sen

NETKY.SK • 31 Október 2016, 15:45 • 2 min
Bale predĺžil s Realom: Splnil sa mi sen

MADRID - Waleský futbalista Gareth Bale po predĺžení zmluvy s Realom Madrid povedal, že mal všetky dôvody zostať v kráľovskom veľkoklube. Elitný krídelník podľa nového kontraktu zostane v tíme úradujúceho víťaza Ligy majstrov minimálne do roku 2022. Naďalej by mal patriť medzi najlepšie platených hráčov na svete, podľa španielskych médií jeho navýšený mesačný príjem bude dva milióny eur.

slovakia

left justify in out

Real oznámil predĺženie zmluvy v nedeľu, Bale predstúpil pred novinárov o deň neskôr. Priznal, že v španielčine síce robí pokroky, ale stále preferuje rozprávať po anglicky. "Splnil sa mi sen. Z Tottenhamu som prišiel s úmyslom vyhrávať trofeje. A to sa nám zatiaľ darí. Verím, že získame mnoho ďalších," povedal 27-ročný Walesan, ktorý v 90 zápasoch v La Lige strelil 50 gólov.

 

Futbalisti z Veľkej Británie sa mimo ostrovov presadzujú ťažko, Bale je jednou z mála výnimiek. "Keď my Briti ideme hrať za hranice, je náročné uspieť. Chcel som vyskúšať novú skúsenosť. Doterajšie roky v Reale boli fantastické, teším sa na ďalších šesť," dodal.

 

Bale pôsobí v Madride od roku 2013, keď prišiel z londýnskeho Tottenhamu Hotspur za vtedy rekordnú čiastku 95 miliónov eur. Tento mesiac spečatili nové zmluvy aj jeho spoluhráči Luka Modrič s Tonim Kroosom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona