Bale opustil tréningové centrum Tottenhamu, chce hrať za Real

NETKY.SK • 1 August 2013, 06:45 • 2 min
Bale opustil tréningové centrum Tottenhamu, chce hrať za Real

LONDÝN - Waleský futbalový krídelník Gareth Bale opustil v stredu tréningové stredisko anglického klubu Tottenham Hotspur po tom, ako údajne povedal trénerovi Andrému Villasovi-Boasovi o svojom želaní stať sa hráčom španielskeho Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol portál Sky Sports s odvolaním sa na svoje zdroje. Dvadsaťštyriročný Bale strávil v tréningovom centre v tento deň približne päť hodín.

"Ak Gareth vyjadril želanie hrať za Real Madrid, Tottenham by mu mal dovoliť s nami hovoriť. Šanca pôsobiť v Reale Madrid môže prísť len raz za život a je pochopiteľné, že Gareth ju nechce premrhať," vyhlásil ambasádor "bieleho baletu" a jeho bývalý hráč Zinedine Zidane. 

Real podľa britského denníka The Guardian ponúka rekordných 100 miliónov libier. Španielske periodikum Marca dokonca vyrukovalo možnou s prestupovou sumou 125 miliónov libier. Doterajšiu najvyššiu položku zaplatil práve Real Madrid, v roku 2009 vykúpil za 80 miliónov libier Cristiana Ronalda z Manchestru United. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies