Bale: Odmietol som Manchester United, aby som mohol hrať v základe v Tottenhame

NETKY.SK • 5 Apríl 2012, 21:45 • 2 min
Bale: Odmietol som Manchester United, aby som mohol hrať v základe v Tottenhame

Bale Odmietol som Manchester United, aby som mohol hrať v základe v Tottenhame - Futbal LONDÝN - Gareth Bale odmietol prestup do Manchestru United kvôli obavám, že by nehrával pravidelne v základe. Hviezda Spurs prezradila, že Sir Alex Ferguson ho chcel z

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Gareth Bale odmietol prestup do Manchestru United kvôli obavám, že by nehrával pravidelne v základe.

Hviezda Spurs prezradila, že Sir Alex Ferguson ho chcel získať ešte zo Southamptonu v roku 2007.

Bale ale ponuku odmietol, keď ho vtedajší tréner Tottenhamu, Martin Jol, presvedčil, že ho čaká lepšia budúcnosť na White Hart Lane.
Teraz je 22-ročný Bale jeden z najžiadanejších futbalistov, ktorého sa snaží zlákať United a mnoho ďalších popredných európskych klubov.
"Manchester United sa o mňa zaujíma, ale ja chcem hrávať pravidelne v základe," povedal Bale, v rozhovore pre magazín Match of the Day.

"Myslel som, že budem mať väčšiu šancu dostať sa do základu v Tottenhame. Vtedajší tréner, Martin Jol, mi povedal, že chce, aby som šiel rovno do prvého tímu."

Bale, ktorí by tento rok v lete mohol reprezentovať Veľkú Britániu na Olympijských hrách v Londýne 2012, tiež prezradil, že jeho „hrdé“ waleské korene ho prinútili odmietnuť možnosť hrať za Anglicko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies