Bale nie je pripravený odísť, ostáva aj na ďalšiu sezónu

NETKY.SK • 25 Jún 2012, 14:42 • 2 min
Bale nie je pripravený odísť, ostáva aj na ďalšiu sezónu

Bale nie je pripravený odísť, ostáva aj na ďalšiu sezónu - Futbal LONDÝN - Gareth Bale je pripravený zostať v Tottenhame ďalší rok aj napriek tomu, že nebudú hrať Ligu majstrov. Klub zo severného Londýna s najväčšou pravdepodobnosťou príde o Luku Modriča,

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Gareth Bale je pripravený zostať v Tottenhame ďalší rok aj napriek tomu, že nebudú hrať Ligu majstrov.

Klub zo severného Londýna s najväčšou pravdepodobnosťou príde o Luku Modriča, takže správy o tom, že Bale je šťastný na White Hart Lane sú veľmi pozitívne pre predsedu Daniela Levyho.
Bale má platnú zmluvu až do roku 2015 a klub si je istý, že budú schopný mu ponúknuť novú lukratívnu dohodu.

Bale má záujem pomôcť  Tottenhamu dostať sa späť do Ligy majstrov a nenechá sa odradiť ani vyhodením Harryho Redknappa alebo hroziacim odchodom Modriča.

Zdroj blízky hráčovi, v rozhovore pre The Sunday Mirror, povedal: "Gareth je presvedčený o tom, že Tottenham mal jednoducho smolu, že sa nedostal do Ligy majstrov aj napriek tomu, že klub skončil štvrtý a nateraz je šťastný, že zostáva v klube. Predseda má samozrejme plány, ktoré už nezahŕňajú Harryho Redknappa a Gareth chce zistiť, čo to je."

Bale presvedčivo naznačil, že zostane v klube, keď hovoril o ťažkom úvodnom zápase Tottenhamu na ihrisku Newcastlu v nadchádzajúcej sezóne Premier League:

 "Je dôležité začať sezónu pozitívne. Bude to ťažké, zvlášť na ihrisku súpera, ale je to pre nás dobrý test hneď na začiatku."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona