Bale nestačí s dychom na nových spoluhráčov

NETKY.SK • 12 September 2013, 17:53 • 2 min
Bale nestačí s dychom na nových spoluhráčov

MADRID - Najnovšia posila španielskeho futbalového klubu Real Madrid Gareth Bale vo štvrtok priznal, že trochu kondične zaostáva za svojimi novými spoluhráčmi. Podľa waleského reprezentanta je to následok jeho nedávnych zranení, keďže najprv 16. júla ešte v drese Tottenhamu si v prípravnom zápase proti Swindonu privodil zranenie zadného stehenného svalu a naposledy ho trápilo chodidlo.

slovakia

left justify in out

"Cítim sa dobre. Za posledný týždeň som veľa trénoval s národným tímom. Každý deň som absolvoval dve kvalitné tréningové jednotky a odohral som aj približne pol hodiny v kvalifikácii o postup na MS. Samozrejme, cítim ešte fyzický deficit, ale dúfam, že čo najskôr budem hrať," vyhlásil 24-ročný rodák z Cardiffu. Mimochodom, z toho istého mesta pochádza aj niekdajší kormidelník kráľovského veľkoklubu John Toshack, ktorý madridský klub viedol v rokoch 1989 - 1990 a v roku 1999.

Bale zatiaľ nevie, či ho tréner Realu Carlo Ancelotti postaví v sobotňajšom ligovom stretnutí na pôde Villarrealu. "Kouč so mnou hovoril, ale zatiaľ musí aj on čakať, aby vedel, v akom som stave. Dúfam, že čoskoro doženiem kondíciu a budem platným hráčom tímu," doplnil Gareth Bale.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies