Bale neprekonal prestupový rekord Cristiana Ronalda, stál 91 miliónov

NETKY.SK • 15 Október 2013, 09:35 • 2 min
Bale neprekonal prestupový rekord Cristiana Ronalda, stál 91 miliónov

MADRID - Španielsky futbalový klub Real Madrid napokon neprekonal vlastný historický rekord v prestupovej hodnote hráča, potvrdil to nepriamo aj prezident organizácie Florentino Pérez.

slovakia

left justify in out

Gareth Bale prišiel na Štadión Santiaga Bernabéua z Tottenhamu za 91 miliónov eur. Oficiálny svetový rekord v prestupe naďalej drží Cristiano Ronaldo, ktorý v roku 2009 odišiel z Manchestru United do Realu za 93 miliónov eur. Viaceré médiá pred pár týždňami informovali, že Bale stál 101 miliónov eur. Real si však údajne ustrážil, aby to bola nižšia suma. V klube nechceli ohroziť dobré vzťahy s Cristianom Ronaldom. Prezident Realu Florentino Pérez už niekoľkokrát naznačil, že Portugalec je lídrom klubu na niekoľko nasledujúcich rokov.

Pérez síce neprezradil prestupovú čiastku, ale televíznemu programu Intereconomia potvrdil, že Bale je poistený na 91 miliónov eur pre prípad, že by ukončil kariéru. "Je to životné úrazové poistenie. Bale je poistený na toľko, koľko stál jeho prestup," povedal Pérez, ktorý zároveň poprel správy denníka Marca, že waleský krídelník má problémy s pruhom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona