Bale nenastúpi proti Írsku, trápi ho zranenie nohy

NETKY.SK • 13 August 2013, 14:21 • 2 min
Bale nenastúpi proti Írsku, trápi ho zranenie nohy

LONDÝN - Waleský futbalový krídelník Gareth Bale nenastúpi na stredajšie medzištátne prípravné stretnutie v Cardiffe proti Írsku pre zranenie nohy. Kmeňový hráč anglického Tottenhamu, o ktorého sa intenzívne zaujíma španielsky gigant Real Madrid, odohral za "kohútov" v rámci predsezónnych prípravných duelov len júlový zápas proti Swindonu.

slovakia

left justify in out

Podľa trénera Tottenhamu Andrého Villasa-Boasa je možné, že 24-ročný Walesan nebude svojmu zamestnávateľovi k dispozícii na nedeľňajšie stretnutie 1. kola tamojšej najvyššej súťaže Premier League proti Crystal Palace. "Gareth bude počas tohto týždňa len ľahko trénovať," povedal pre Sky Sports asistent trénera reprezentácie Walesu Kit Symons, ktorý vyzdvihol Baleovu prítomnosť pri mužstve: "Je skvelé, že je súčasťou kádra, napriek tomu, že v stredu nenastúpi. Sme radi, že ho tu máme."

Stredajší súboj Wales - Írsko v Cardiffe má naplánovaný začiatok na 20.45 h SELČ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies